VÝJEZ DO BĚLORUSKA NA ZÁPAS S BATE BORISOV

Přinášíme aktualizované informace k výjezdu do Běloruska! Po dnešní návštěvě běloruského velvyslanectví jsme se rozhodli, že pro Vás zajistíme jak vízum, tak i cestovní pojištění, které je pro vjezd na běloruské území povinné! Cestovní pojištění zajišťujeme i s případnou právní pomocí v případě nečekaných komplikací.

AKTUALIZOVANÁ CENA I SE ZAJIŠTĚNÍM VÍZA+CESTOVNÍHO POJIŠTĚNÍ:
-3 000,- Kč pro členy TS/OP/FK
-3 400,- Kč pro nečleny

PŘIHLAŠOVÁNÍ:
Kvůli zajišťovaní expresních víz do Běloruska lze nakonec přihlašovat POUZE DO ÚTERÝ 25. ČERVENCE DO 17:30!

Dnes (v pátek), v sobotu, v neděli a v pondělí se můžete přihlašovat ve fanshopu (10:00 – 17:00)

V úterý 25. července (den domácího zápasu s Bate Borisov) se půjde přihlašovat pouze na sekretariátu Odboru Přátel na stadionu v Edenu! V úterý bude mít sekretariát fanshopu otevřeno od 8:00 do 17:30! V den zápasu se tedy můžete přihlašovat od 8:00 až do 17:30 na sekretariátu Odboru Přátel!

S SEBOU:
Až se půjdete přihlašovat, musíte si kvůli zařizování víz vzít s sebou tyto doklady:
-CESTOVNÍ PAS (originál, ne kopii!)
-PRŮKAZOVÁ FOTOGRAFIE

O výjezd je velký zájem, přihlašujte se proto co nejdříve, dokud jsou v našich autobusech místa!

Slavia si po dlouhých 8 letech zahraje nejprestižnější fotbalovou klubovou soutěž Ligu Mistrů! A jako český mistr vstupuje rovnou do 3. předkola mistrovské části soutěže. A los ji přidělil běloruského mistra Bate Borisov.

3. předkolo Ligy Mistrů se bude hrát samozřejmě systémem doma-venku, přičemž Slavia se představí v prvním zápase doma v Edenu. Doma bude hrát už toto úterý 25. července a lístky na tento zápas už jsou zcela vyprodané. Odvetu poté Slavia odehraje v běloruském Borisově ve středu 2. srpna a Tribuna Sever u toho samozřejmě nebude chybět! Do Běloruska vypraví své autobusy!

Do Běloruska uspořádá Tribuna Sever velký zájezd s několikadenním ubytováním v centru běloruské metropole Minsku! Z hlavního města Republiky Bělorus to poté budeme do Borisova mít ve středu, v den utkání, pouhých 70 km cesty našimi autobusy (doprava z Minsku do Borisova je samozřejmě v ceně zájezdu).

Na velký zájezd na Ligu Mistrů do Běloruska budeme vyjíždět už v neděli 30. července ve 22:00 z Edenu! Plánovaný příjezd do Minsku bude poté kolem poledních hodin v pondělí 31. července. V dopoledních hodinách ve středu 2. července se přesuneme našimi autobusy na místo dění do Borisova, kde se ve večerních hodinách střetne náš milovaný klub v krásné Borisov aréně s místním Bate. Odjezd zpět do Prahy je naplánován ihned po zápase, takže do Prahy bychom měli dorazit ve čtvrtek 3. srpna v dopoledních hodinách.

CENA:
– pouhých 3 000,- Kč pro členy TS/OP/FK (do čtvrtka 27. července!)
– 3 400- Kč pro NEČLENY (do čtvrtka 27. července!)

Co je v ceně zahrnuto:
– doprava do Běloruska i zpět do Prahy
– doprava z Minsku do Borisova ve středu 2. 8. (v den zápasu)
– 3denní ubytování v centru Minsku (v hotelu a v apartmánech)
-zajištění víza do Běloruska, všechny úřady za Vás oběháme my
zajištění povinného cestovního pojištění na území Běloruska

Za nižší náklady si takovýto výlet až do Běloruska uděláte jen stěží, neváhejte proto s přihlašováním na výjezd!

PŘIHLAŠOVÁNÍ:
Kvůli zajišťovaní expresních víz do Běloruska lze nakonec přihlašovat POUZE DO ÚTERÝ 25. ČERVENCE DO 17:30!

Dnes (v pátek), v sobotu, v neděli a v pondělí se můžete přihlašovat ve fanshopu (10:00 – 17:00)

V úterý 25. července (den domácího zápasu s Baate) se půjde přihlašovat pouze na sekretariátu Odboru Přátel na stadionu v Edenu! V úterý bude mít sekretariát fanshopu otevřeno od 8:00 do 17:30! V den zápasu se tedy můžete přihlašovat od 8:00 až do 17:30 na sekretariátu Odboru Přátel

OTEVÍRACÍ DOBA FANSHOPU:
• pátek 21.7. 10:00 – 17:00
• sobota 22.7. 10:00 – 17:00
• neděle 23.7. 10:00 – 17:00
• pondělí 24.7. 10:00 – 17:00

ODJEZD:
– V neděli 30. 7. ve 22:00 z fanshopu v Edenu

NÁVRAT
– Ve čtvrtek 3. 8. v dopoledních hodinách opět k fanshopu v Edenu

Trasa povede přes Frýdlant, Stráž nad Nisou, Liberec, Jablonec nad Nisou, Turnov, Mladou Boleslav, Benátky nad Jizerou, Brandýs nad Labem, Černý Most a další okolní města a vesnice. Nebude tedy problém vás vysadit kdekoliv po cestě.

Po individuální domluvě ve fanshopu vás na této trase můžeme nabrat i v neděli po cestě do Běloruska.

CO JE POTŘEBA S SEBOU:

– Americké dolary: Pro pobyt v Bělorusku je potřeba mít u sebe hotovost v přepočtu 300,- Kč na den. Znamená to tedy, že při vjezdu do Běloruska s sebou musíte mít hotovost v přepočtu na České koruny nejméně za 1 200,- Kč! V Bělorusku lze platit americkými dolary! V přepočtu to tedy vychází zhruba na 55 amerických dolarů na osobu! V Bělorusku ale samozřejmě můžete všechno platit svou platební kartou a 55 amerických dolarů si odvézt zpět do Prahy, kde je můžete směnit opět za naše koruny.

– POLSKÉ ZLOTÉ: Až půjdete do směnárny, směňte si nějaké Koruny české i za Polské zloté. V Polsku se totiž budeme určitě stavovat na nějaké to jídlo.

Doma určitě samozřejmě nenechávejte ani slávistické suvenýry, ať je vidět, že přijela ta slavná šlechta z Prahy!

VSTUPENKY: Ohledně vstupenek na zápas v Borisově zatím nemáme dostatek informací, nejspíš se budou ale prodávat opět ve fanshopu v Edenu a nejspíš tam budou už v úterý, kdy se u nás Bate představí. Cena vstupenky vypadá velice střízlivě. Pro více informací sledujte naše sociální sítě, sociální sítě klubu a web slavia.cz.

POCHOD: V Borisově určitě nepůjdeme na fotbal zvlášť, ale sejdeme se v centru města. Informace o srazu na pochod ještě upřesníme, sledujte proto naše sociální sítě.

Jakékoliv dotazy směřujte při přihlašování na personál fanshopu, který vám jistě vyjde vstříc a se vším poradí.

Slavia se objeví v nejslavnější klubové soutěži po dlouhých 8 letech, vyražme všichni společně na její první výjezd v ní! Hecujme všechny okolo sebe a vypravme alespoň 2 autobusy do běloruského Borisova! Jedeme všichni, bez ohledu na výsledek v prvním zápase! Jedná se o veledůležitý dvojzápas, který ukáže, jestli bude hrát Slavia pohárovou Evropu celý podzim…

Slavia je věčná!

Bez virů. www.avg.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..