Valná hromada Odboru přátel za rok 2019

Vzhledem k tomu, že v souvislosti s pandemií koronaviru SARS-CoV-2 bylo již dvakrát znemožněno uspořádat valnou hromadu FOOP.

Rozhodl se Výbor Fotbalového oddílu SK Slavia Praha – Odbor přátel, z.s. (dále jen „Odbor přátel“) v souladu se zákonem 191/2020 Sb. o některých opatřeních ke zmírnění dopadů epidemie koronaviru SARS CoV-2 na osoby účastnící se soudního řízení, poškozené, oběti trestných činů a právnické osoby a o změně insolvenčního zákona a občanského soudního řádu a v souladu s platnými stanovami spolku o náhradním provedení valné hromady za rok 2019.

Valná hromada Fotbalového oddílu SK Slavia Praha – Odboru přátel, z.s. proběhne elektronicky pomocí hlasování na Portálu přátel Slavie, který je na internetové adrese https://portal.odborpratel.cz dne 3. 11. 2020.
Každý člen Odboru přátel bude mít v době od 9:00 do 20:00 uvedeného dne na Portálu přátel Slavie k dispozici:

1. Návrhy usnesení
  2. Podklady k usnesení
  3. Hlasovací možnosti PRO, PROTI a ZDRŽEL SE k jednotlivým bodům.

Ve 20:00 dojde k uzavření možnosti hlasování a výbor Odboru přátel má povinnost do 48 hodin od ukončení hlasování zveřejnit výsledky na webu www.odborpratel.cz

One thought on “Valná hromada Odboru přátel za rok 2019

1. věcná poznámka a návrh

Souhlasím a podporuji. Prosím jen o upozorňující email, asi den předem na připomenutí celé věci. Přeci jen jsme někteří starší a do 3/11 je ještě několik dnů, kdy by mohl zafungovat nastupující Alzheimer. Řádí všude jako tajfun! Díky předem za pochopení a ochotu vyhovět. Výboru věřím i nadále – stejně jako Slavii. Vir ne vir! Držím vám palce, jak vše zvládáte a Slavii rovněž – a tak bude dál věčná!! Nyní i my přikládáme svůj díl k naplnění tohoto imperativu pro všechny slávisty. Dnes stejně jako v dobách temných a temnějších! hezké a hlavně lepší dny nám všem přeje Tomáš Zachat
    A vyřiďte prosím podporu všem nynějším činovníkům Slavie – zaslouží si úctu nás všech za klid a rozvahu – vůbec mi nevadí, že máme v čele /pod/plukovníka. Je to dobře i pro nás, hlavně v dobách nelehkých, mančaftu držme palce! Do toho!!

Reply